Magnetisk træknivblok – perfekt til at opbevare dine S/S-knive!

Hvordan opbevarer du dine s/s knive i dit daglige liv?De fleste af jer kan svare – knivblok (uden magnet).

knivblok p2

Ja, du kan have dine sætknive ét sted ved at bruge knivblok (uden magnet), det er praktisk.Men for de knive af forskellig tykkelse, former og størrelser.Hvis din knivblok ikke kommer med dit specifikke knivsæt, passer de foruddimensionerede knivslidser muligvis ikke til dine knive.

Blokke har en tendens til at sløve knivene, da de normalt trækkes hen over træet hver gang.Hvis du ikke er forsigtig, er de det perfekte sted til at dyrke grimme, som kan hjælpe med at sprede madforgiftning på grund af almindeligt grimt udseende snavs, der er næsten umuligt at rense ud.

Hvordan løser man ovenstående problemer?Vores magnetiske knivblokke vil være dit bedste svar!

3

Vores magnetiske knivblokke har deres magnetiske del skjult inde i træet.Så de er pæne, helt sikre til dine knive og stadig ekstremt stærke.Du behøver ikke bekymre dig om knivenes forskellige former, de kan nemt sætte sig fast på blokoverfladen.

Dine yndlings køkkenknive kan vises smukt på de magnetiske knivblokke.Og vigtigst af alt kan de holde dine knivblade stabile, hvilket undgår skader på knivene eller deres kanter.

4

Du kan placere knivblokken overalt, hvor du vil, den er nem at flytte.Det er også en foldbar type, du kan nemt opbevare det.

2IMG_8857

Trækonstruktionerne som MDF-træ, gummitræ, akacietræ gør også de magnetiske knivblokke ekstremt holdbare og lette at rengøre, perfekt til brug i både moderne og traditionelle interiører.

1

6

Enkel, moderigtig, praktisk magnetisk knivblok, ny ven til dine køkkenknive!

 


Indlægstid: 10-aug-2020