GOURMAID foa'i Cheng du Research Base o Giant Panda Breeding

timg

GOURMAID fautuaina le lagona o le matafaioi, tautinoga ma le faatuatua, ma taumafai pea e siitia le malamalama o tagata i le puipuiga o le siosiomaga faalenatura ma manu feʻai.Ua matou tuuto atu i le puipuia o le siosiomaga ma le gauai atu i le siosiomaga ola o manu feʻai lamatia.

Ia Iulai 2020,O tagata faigaluega a GOURMAID e foaʻi atu i le Cheng du Research Base of Giant Panda Breeding.O le a faʻaaogaina e faʻatupe ai suʻesuʻega o panda lapoʻa, faʻatupuina o panda lapoʻa, ma aʻoaʻoga faʻasao o panda lapoʻa.

熊猫证书

Aisea tatou te puipuia ai panda?

O le panda lapo'a mata'utia o se fa'ailoga fa'asao o le lalolagi.Faʻafetai i le tele o tausaga o galuega faʻasao manuia, ua amata ona toe faʻaleleia numera o panda vao, ae o loʻo tumau pea i tulaga lamatia.O gaioiga a tagata o loʻo faʻaauau pea ona avea ma faʻamataʻu tele i lo latou ola.O lo'o iai le tele o feso'ota'iga fa'asao natura panda, ae o le tasi vaetolu o panda fe'ai uma e nonofo i fafo atu o nofoaga fa'asao i ni tagata tu'ufua.

O Pandas e masani ona ola i se olaga nofo toatasi.O i latou o ni tagata fe'ae'a laau lelei, ae latou te fa'aaluina le tele o lo latou taimi e fafaga ai.E mafai ona latou 'ai mo le 14 itula i le aso, e masani lava o bamboo, o le 99% o a latou meaʻai (e ui o nisi taimi latou te 'ai fuamoa poʻo manu laiti foi).

IMG_20200727_161909

E mafai faapefea ona tatou puipuia panda?

Foai i le Giant Panda Breeding po'o le Panda Reserves

1. Puipui le vaomatua poʻo le nofoaga o le Giant Pandas.

2. Tuuina atu alalaupapa mo femalagaiga a Panda Giant i le va o nofoaga e nonofo ai.

3. Vaavaaia nofoaga faasao e taofia ai le fagogo ma le taina o laau.

4. Fa'asao le fanua fa'aagaaga e su'e ai Giant Pandas mama'i pe manu'a.

5. Ave ma'i pe manu'a Giant Pandas ile falema'i lata ane mo le tausiga.

6. Faia su'esu'ega ile Giant Panda amio, fa'aipoipo, fa'atupuina, fa'ama'i, ma isi.

7. Aoao tagata tafafao maimoa ma tagata asiasi e uiga i le puipuiga a Giant Panda.

8. Lagolago nu'u e lata ane i fanua fa'aagaaga e fa'aitiitia ai le mana'oga e fa'aoga le 9. Giant Panda e ola ai.

10. A'oa'o tagata i le lotoifale e uiga i le taua o le fa'asaoina o le Giant Pandas ma pe fa'apefea ona aoga turisi i le itulagi.

Panda maFa'amama Lamea La'ele'a Fa'asa

IMG_20200727_161920

Ina ia mafai ona tuʻuina atu a tatou fanau pele e fatuina se lalolagi matagofie e nonofo ai tagata ma manu i le filemu, ou te faʻamoemoe e mafai e tagata uma ona amata mai mea le taua o loʻo siomia ai, e toe faʻafoʻi le lalolagi i se mama ma filemu.


Taimi meli: Aukuso-07-2020