Saina Power Crunch Fa'asalalauina, Tapuni Falegaosi ma Fa'aitiitia Va'aiga Fa'atupulaia

29d632ac31d98e477b452216a2b1b3e

ff7e5579156fa5014a9b9d91a741d7d

d6d6892ea2ceb2693474fb93cbdd9f9

 

(puna mai www.reuters.com)

BEIJING, Setema 27 (Reuters) - O le faʻateleina o le le lava o le eletise i Saina ua taofia ai le gaosiga i le tele o fale gaosi oloa e aofia ai le tele o sapalai Apple ma Tesla, ae o nisi faleoloa i le itu i matu sasaʻe o loʻo faʻagaioia e moli moligaʻo ma faleoloa na tapunia vave aʻo siʻitia le tamaoaiga o le oomi.

O Saina o loʻo i ai i le malosi o le eletise ona o le le lava o sapalai koale, faʻamalosia tulaga faʻaoso ma le malosi o le manaʻoga mai le au gaosi oloa ma alamanuia ua unaʻia ai le tau o le koale e faʻamaumau maualuga ma faʻatupuina le faʻateleina o le faʻaogaina.

Ua fa'atinoina le fa'asoa i itula fa'ato'a i le tele o itu i sasa'e o Saina talu mai le vaiaso talu ai, ma na ta'ua e tagata o taulaga e aofia ai ma Changchun le fa'aputuga vave ma umi se taimi, na lipotia mai e le aufaasālalau a le setete.

I le Aso Gafua, na folafola ai e le State Grid Corp le mautinoa o le sapalai malosi ma aloese mai le motusia o le eletise.

O le malosi o le malosi ua afaina ai le gaosiga i alamanuia i le tele o itulagi o Saina ma o loʻo toso i luga o le tamaoaiga o le atunuʻu, o le tala lea a le au suʻesuʻe.

O le a'afiaga i fale ma tagata e le o ni fale fa'apisinisi e o'o mai a'o pa'ū le vevela o le po i le 'aiisa i taulaga pito i matu o Saina.Ua fa'ailoa e le National Energy Administration (NEA) i kamupani koale ma kesi fa'alenatura ina ia fa'amautinoa le lava sapalai o le malosi e fa'amafanafana ai fale i le taimi o le taumalulu.

Fai mai le itumalo o Liaoning, ua matua pa'ū le gaosiga o le eletise talu mai Iulai, ma ua faʻalauteleina le va o sapalai i se "tulaga ogaoga" i le vaiaso talu ai.Na faʻalauteleina le motusia o le eletise mai fale gaosi oloa i nofoaga e nonofo ai i le vaiaso talu ai.

Na taʻu atu e le taulaga o Huludao i tagata e aua neʻi faʻaogaina mea faʻaeletonika e tele le malosi e pei o faʻavevela vai ma ogaumu microwave i taimi maualuga, ma na taʻu atu e se tagata nofomau i le taulaga o Harbin i le itumalo o Heilongjiang i Reuters e tele faleoloa na tapunia muamua nai lo le masani i le 4 pm (0800 GMT). ).

Ona o le tulaga o le eletise o loʻo i ai nei, "o le faʻaogaina lelei o le eletise i Heilongjiang o le a faʻaauau pea mo se vaitaimi," na taʻua ai e le CCTV le fuafuaga o le tamaoaiga o le itumalo.

O le malosi o le malosi o loʻo faʻafefe ai maketi faʻatau a Saina i le taimi o loʻo faʻaalia ai e le tamaoaiga lona lua o le lalolagi faʻailoga o le faʻagesegese.

O le tamaoaiga o Saina o loʻo tauivi ma faʻalavelave i vaega o meatotino ma tekinolosi ma popolega e uiga i le lumanaʻi o le tinoitupe faʻatau fale tetele China Evergrande

GALUEGA FA'ALOFA

Ole malosi ole sapalai o le koale, ona o se vaega o le pikiina i galuega tau alamanuia aʻo toe faʻaleleia le tamaoaiga mai le faʻamaʻi, ma le malosi o tulaga faʻaoso ua mafua ai le le lava o le eletise i Saina.

Ua tauto Saina e faʻaitiitia le malosi o le malosi - le aofaʻi o le malosi e faʻaaogaina i le iunite o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga - e tusa ma le 3% i le 2021 e ausia ai ana sini tau.Ua siitia foi e pulega faaitumalo le faamalosia o le taofiofia o le emission i masina talu ai ina ua na o le 10 mai le 30 itulagi autu na mafai ona ausia a latou sini malosi i le afa muamua o le tausaga.

O le taulaiga a Saina i le malosi o le malosi ma le decarburization e foliga mai e le faaitiitia, fai mai le au suʻesuʻe, aʻo leʻi oʻo i le COP26 talanoaga o le tau - e pei ona iloa ai le 2021 United Nations Change Change Conference - lea o le a faia ia Novema i Glasgow ma o le a faʻataʻatia ai e taʻitaʻi o le lalolagi a latou fuafuaga o le tau. .

O le fa'ai'uga o le eletise ua a'afia ai le au gaosi oloa i nofoaga autu o alamanuia i le itu i sasa'e ma le itu i saute mo vaiaso.O nisi o kamupani autu o Apple ma Tesla na taofia le gaosiga i nisi o laau.

 


Taimi meli: Sep-28-2021