7 Mea e tatau ona i ai i le umukuka

Pe o oe o se tagata amata pe faʻapitoa, o nei meafaigaluega o le a fesoasoani ia te oe e faʻaogaina mea uma mai le pasta i pai.Pe o e setiina lau umukuka mo le taimi muamua pe manaʻo e sui ni mea ua masaesae, o le teuina o lau umukuka i mea faigaluega talafeagai o le laasaga muamua lea i se taumafataga sili.O le teu fa'afaigaluegaina o nei mea faigaluega umukuka o le a avea ai le kuka o se mea malie ma faigofie e te fa'atalitali i ai.O a matou meafaigaluega umukuka e tatau ona i ai.

2832

1. Nafi

O poloka fasi mea na e tumu i naifi e foliga manaia i luga o lau fata, ae e na o le tolu lava e te manaʻomia: o se naifi mataʻutia, o se naifi kuka e 8 i le 10-inisi le umi ma se naifi tipi o ni faʻavae lelei.Fa'atau naifi e sili ona lelei e te gafatia—e tumau mo le tele o tausaga.

8.5 Inisi umukuka Black Ceramic Chef Nafi

Naifi Kuka Fa'a'u'u Uamea Fa'atau

 

2. Oti laupapa

E lua laupapa tipi e fetaui lelei—tasi mo polotini mata ma le tasi mo mea'ai vela ma fua o mea'ai—ina ia aloese ai mai le fa'aleagaina pe a kuka.Mo polotini mata, matou te manaʻo e faʻaaoga laupapa laupapa eseese mo faʻaoga eseese.

laupapa ooti laupapa akasia ma le au

laupapa tipi laupapa ma U'u

 

3. ipu

O se seti o ipu fa'afefiloi u'amea e 3 e fetaui i totonu o le tasi ma le isi, o se fa'asao avanoa.E le taugata, fegalegaleai ma o le a tumau i le olaga atoa.

 

4. Fua Supuni & Ipu

E te mana'omia se seti atoa o sipuni fua ma lua seti o ipu fua.E tasi le seti o ipu e tatau ona fai mo le fuaina o vai-o nei mea e masani ona i ai 'au ma sasaa faʻaulu-ma tasi seti, mo le fuaina o mea mamago, e mafai ona faʻasaʻo.

 

5. Mea kuka

O 'u'amea e le fa'apipi'i o ni meafaigaluega lelei mo kuka amata, ae ia manatua 'aua ne'i fa'aogaina ni ipu u'amea i luga o fa'apa nei—o luga o lo'o masi'i e a'afia ai o latou pito e le pipi'i.E te mana'o i u'amea laiti ma lapopo'a e le pipi'i.E te mana'o fo'i i u'amea u'amea laiti ma lapopo'a, fa'apea fo'i tama'i ma ipu lapo'a ma se ulo.

 

6. Vave-faitau Thermometer

E maua i totonu ole supamaketi uma vaega aano o manufasi po'o isi masini umukuka, e mana'omia le fua vave e faitau vave mo le mautinoa o aano o manufasi ma moa ua vela saogalemu ma faia i lou mana'o.

 

7. Meafaigaluega

O le i ai o ipu eseese e fesoasoani e fai ai fua eseese.Afai e te fiafia e kuka, alu i mea e fai e pei o se fuifui fualaau faisua, sipuni laupapa, se sale aano o manufasi, sipuni slotted, togo, se la'u ma spatula nonstick e atoatoa.Afai e te fiafia e tao, o se uili uaea ma se pine ta'avale e sili ona aoga.

Uamea uamea Sina Uila

Uka uamea uamea e tautuaina ai tui aano o manu

Uamea uamea Malisi Turner


Taimi meli: Iul-22-2020